vistesomme-logo
annonse
Vi søker etter servicetekniker - Cash Handling
12/18/2013 12:00:00 AM
Har du noen spørsmål om stillingen ta kontakt med oss på 51961200 og spør etter Einar eller Vidar, søknad til stilling@viste-somme.no eller gjennom finn.no på 45629612

Viste & Sømme AS ble etablert i 1975. Vi startet med mikrofilmutstyr, seddel og myntbehandlingsutstyr til bankene i Rogaland. Vi utvidet i 1979 vårt sortiment med alarm, fotoovervåking og sikkerhetsutstyr som bankbokser og bankboksautomater fra Rosengrens AS. 
I perioden fra 1979 til i dag har vi etablert oss som en av de største leverandører av denne typen utstyr til bank og detaljhandel.
Vår forretningsområde har endret seg fra fremdeles å være stor leverandør til bank til også å være leverandør av teknisk utstyr til næringslivet i Rogaland og Hordaland.

Servicetekniker i Stavanger regionen innen avanserte tekniske produkter Cash Handling

Arbeidsoppgaver:

Du vil få arbeide med avanserte Cash Handling / kontanthåndteringsmaskiner (SafePay), konvolutteringsmaskiner og maskiner for automatisering av postbehandling. Vi leverer maskiner fra produsentene Gunnebo og Neopost som er helt fremst i markedet mht. teknologi for kontanter og papirbehandling.

Din bakgrunn:

Har du fagbrev som serviceelektroniker eller du har erfaring fra kopi-printer bransjen er dette jobben for deg!

 

Viste & Sømme har stor markedsandel i Rogaland og Hordaland på Cash Handling og har et teknisk miljø sammen med vår sikkerhetsavdeling som leverer alarm, adgangskontroll og TV overvåkingsanlegg.

Vi tilbyr

* arbeidsoppgaver med mulighet for faglig og personlig utvikling
* tjenestebil
* gode forsikrings- og pensjonsordninger
* utfordrende stilling i et ungt arbeidsmiljø
* fri telefon
* fri lunsj
* bærbar PC

Vi har et trivelig og ungt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Vi gir grundig opplæring på våre produkter hos oss eller hos våre leverandører.


< Tilbake

Kontakt oss

Jeg vil gjerne bli kontaktet på